Позив на отварање изложбе фотографија

(21.08.2014) Прибојски Алтернативни Културни Тим ПАКТ у склопу пројекта “Омладина у Омладински“ који подржавају Грађанске иницијативе и Америчка агенција за међународни развој (УСАИД) у  оквиру ширег пројекта ̋Оснажени млади за позитивне промене у Јужној Србији и Санџаку”, као и Амбасада  Краљевине Холандије, у четвртак 21.08.2014 године са почетком у 19 часова у Омладинском центру  Прибој, организује изложбу фотографија на којој ће бити представљена дела младих уметника из  Прибоја настала у склопу радионице „Уметност у настајању“.


Пројекат је имао за циљ подићи ниво свести младих и локалних власти о значају формирања независног тима  за транспарентно управљање Омладинским центром, као предусловом за развој омладинског активизма. 

Поред наведеног, различитим активностима реализованим у склопу пројекта се желило утицати и на побољшање  квалитета садржаја Омладинског центра Прибој и његово отварање према широј групи младих.  У окивиру пројекта реализована је и кампања “Раздрмај омладински” која је промовисала Центар као  отворени простор за све омладинске иницијативе, уметничке радионице, изложбе, филмске пројекције и друге активности. 

Позивамо Вас да посјетите изложбу и подржите младе уметнике из Прибоја.

 

Share
Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Лајкујте нашу страницу