Tакмичење "Школе у акцији" за избор најбољег слогана

 

 

 Поштовани/а, 


Пројекат ЛАДДЕР и Стална конференција градова и општина организују такмичење "Школе у акцији" за избор најбољег слогана у области локалног развоја. Конкурс је намењен младима од 10 до 18 година који желе да буду део европске атмосфере и да деле универзалне вредности развоја заједнице. 


Такмичење је фокусирано на избор слогана који би подстакао интересовање и подигао свест о темама развоја заједнице (миграције, толеранција, мултикултурализам, борба против сиромаштва, заштита животне средине, енергетска ефикасност и обновљиви извори енергије, људска права, рециклажа, органска храна, одрживи развој, улога младих у друштву…).


Изабрани слогани биће део европске кампање и као такви промовисани путем интернета и на догађајима у организацији пројекта ЛАДДЕР.


Пет најбољих слогана из целе Европе биће награђени са iPAd Air таблет рачунарима.
Рок за пријаву је 30. новембар 2015. године на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.


Више информација о такмичењу налази се у прилогу.
Пројекат „ЛАДДЕР – Локалне власти као покретачи развоја образовања и подизања свести“ почео је у јануару 2015. и трајаће до децембра 2017. године. Обухвата 46 организација из 35 европских држава уз координацију АЛДА – Европске асоцијације за локалну демократију.


Реч је о ЕУ пројекту који промовише акције локалних власти и цивилног друштва на развоју образовања, кроз подизање свести и промоцију укључивања грађана поводом глобалних питања (миграције, људска права, добра управа, борба против сиромаштва, учешће грађана, укључивање младих, солидарност, постизање узајамног разумевања, женска права, мултикултурализам…).

 

 Све остале информације о начину пријаве погледајте на ОВОМ линку

 

Share
Сачак (Ламперия) http://www.emsien3.com/sachak от ЕМСИЕН-3
Дюшеме http://www.emsien3.com/дюшеме от EMSIEN-3

Лајкујте нашу страницу